Kampaamo – parturi – hiushoitola

Hårologi

Hårologi-hiusterapeutit ovat aikaansa seuraavia jatkuvasti itseään kouluttavia ja ammattiaan arvostavia partureita ja kampaajia. Heille kauniit, terveet ja muodikkaat hiukset ovat pääasia.

Hårologi-hiusterapeutti on erikoiskoulutuksen saanut parturi-kampaaja. Hän tuntee hiuksen ja kehon kemian ja anatomian ja tietää, miten tasapainoinen ravitsemus vaikuttaa ulkoiseen kauneuteen. Hän tietää myös, miten erilaiset käsittelyt ja tuotteet vaikuttavat hiuksiin.

Hårologi-hiusterapeutti tutkii päänahan ja testaa hiusten kunnon erilaisilla hiustestilaitteilla. Näiden tulosten perusteella hän pystyy löytämään oikeat tuotteet hiustesi käsittelyyn. Saat neuvoja ja ohjeita päänahan ongelmien hoidossa ja sopivan hiusmallin valinnassa.

Säännöllinen tyylikoulutus vahvistaa ajankohtaisia taitojamme.

Hårologi-hiusterapeuteille ei ole olemassa toivottomia hiuksia. Valtava määrä tietotaitoa sekä korkealaatuiset tuotteet ja käsittelyt juuri Sinun hiuksiisi syntyvät mm. lisäämällä laadukkaisiin Hårologi-tuotteisiin eksoottisia uutteita – juuri Sinun tarpeidesi mukaan. Tuotesarjasta löytyy myös hajustamattomat tuotteet kuten shampoita ja permanenttiaine. Tuotteet valmistetaan Ruotsissa luontaisista raaka-aineista ja ovat pH-tasapainoitettuja sekä luontoa kuormittamattomia biologisesti hajoavia. Tuotteita ei myöskään testata eläimillä.

Laaja laadukas tuotevalikoima sisältää kaikki hiusten hoitoon ja muotoiluun tarvittavat tuotteet sekä ihonhoitotuotteet ja ravintolisät. Jos hiusten kunto on huono eikä hyvistä hoidoista huolimatta apua löydy, voi Hårologi-hiusterapeutti ottaa hiusnäytteen, josta teetetään hiusmineraali-analyysi, jonka avulla selviää onko ravintopuolella jotain puutteita.

Uusin hoitomuoto Hårologi-hiusterapeuteilla on aromaterapia. Rentouttava hiuspohjan hieronta aromaattisilla öljyillä auttaa erilaisissa hiuspohjan ongelmissa tai kun vain muuten halutaan virkistävää ja rentouttavaa itsensähemmottelua.