Kampaamo – parturi – hiushoitola

Tuula Tuominen

tuula_naamaOlen aloittanut pitkän ja antoisan urani kampaajana joulukuussa 1961. Valmistuttuani Pyynikin Ammattikoulun parturikampaaja-linjalta ja kerättyäni muutaman vuoden työkokemusta rohkenin perustaa 5.10.1970 oman Parturi-kampaamoyrityksen.

Olen kouluttautunut eteenpäin jatkuvasti sekä suorittanut kisälli- ja mestaritutkinnon. Olen osallistunut alan kilpailuihin ja toimin alan yhdistyksessä sekä kampaajakerho Feminitessä. Hårologi-hiusterapeutiksi kouluttauduin jo neljännesvuosisata sitten. Tricologisiin laitteisiin ja tuotteisiin kouluttauduin heti niiden tullessa maahan noin 10 vuotta sitten.

Micro Camera -analyysejä olen tehnyt jo vuodesta 1997, joten tietoa löytyy hiuspohjan ongelmien tunnistamiseen ja hoitojen ohjaukseen. Olen kouluttautunut erilaisiin hoitoihin kuten laser-, magneettikela-, HiusMag-, otsoni- ja imuhieronta / lymfahoitoihin. Pidän kaikesta mikä liittyy hiuksiin. Erityisesti uusien tyylien suunnittelu ja toteutus asiakkailleni on lähellä sydäntäni.

Harrastukseni liittyy läheisesti värin, muodon ja kokonaisuuden luomiseen eli maalaustaiteeseen. Aina uuden suunnitteleminen on mieluisaa sekä taiteessa että hiusten käsittelyssä.

Palvelen mielelläni myös uusia asiakkaita, mutta jos en itse ennätä, suosittelen mielelläni jotakuta juuri Sinun tarpeeseesi sopivaa ammattitaitoista, innokasta ja taitavaa tyttöäni!

Tavataan taas!

Tuula

tuulan_sivulle_tyokuva_70