Kampaamo – parturi – hiushoitola

Imuhieronta

Mitä on imuhieronta?

Imuhieronta stimuloi ja aktivoi päänahan verenkierron, poistaa kuona-aineet ja antaa happea hiussipulille. Verenkierron elvyttämisen myötä hius saa uutta voimaa, ryhtiä ja kasvua. Kun veri tuo ravinnon päänahkaan, se ei poista kuona-aineita, vaan ne poistuvat lymfaattisen järjestelmän kautta. Imuhieronnalla avataan lymfakanavat, tällöin saadaan kuona-aineet pois pään alueelta.

Kun kuona saadaan poistettua, on soluilla ja hiusverisuonistossa taas uutta tilaa tuoda happea, verta ja ravinteita hiussipuliin. Päänahan aineenvaihdunta paranee ratkaisevasti. Kuona-aineiden kertyminen pään alueelle voi aiheuttaa päänsärkyä, väsymystä, kasvojen ja silmäalueen turvotusta sekä muuta raskaan olon tunnetta. Mahdollisesti hiukset lähtevät ja ovat elottomat.

Imuhieronta tehdään käyttämällä imuhierontalaitetta Vacuummasor M3. Hieronta tapahtuu geelin avulla, jolla saadaan hellävarainen kosketus ihoon. Hoidossa on kaksi vaihetta: avaus ja hierontavaihe. Myös niska ja hartian seutu hierotaan.

Hieronnan jälkeen hiukset pestään ja hiuspohjaan levitetään ja hierotaan ravitseva hiusvesi.

Yhteen hoitokertaan kuluu noin puolitoista tuntia.

Hoitokertoja suositellaan tapauksista riippuen: yleensä 3 – 10 kertaa ja akuutissa hiusten lähdössä jopa 25 kertaa peräkkäisinä viikkoina.

Hoito on turvallista ja miellyttävää.