Kampaamo – parturi – hiushoitola

Micro Camera -tutkimukset

MicroCamera on paras menetelmä päänahkaa ja hiuksia koskevan diagnoosin tekemiseen. Laitteen avulla analysoidaan hiuspohjan ja hiusten kunto sekä hiusjuurien tilanne. Kameratutkimus on ainut tapa saada tarkka diagnoosi hiuspohjan kunnosta.

Hiuspohjan yleisimpiä ongelmia on liika rasvoittuminen, hiusten lähtö ja ohentuminen, hilseily ja kutina. Hiuspohja saattaa olla ärtynyt ja punoittava sekä moniongelmainen, jolloin pitää miettiä, missä järjestyksessä hoitoon ryhdytään.

MicroCamera suurentaa hiuspohjan 50 – 300-kertaisena näyttöruudulle, josta myös asiakas itse näkee hiuspohjansa tilanteen. Tutkimuksen avulla löydetään oikeat pesu- ja hoitotuotteet hiuspohjalle ja hiuksille. Tarvittaessa suositellaan liikkeessä suoritettavia laitehoitoja tai esim. savihoitoa, jonka asiakas voi tehdä myös kotona.

Analyysiin kannattaa varata aikaa noin puoli tuntia. Hoitokuurin jälkeen on ilmainen kontrollikäynti noin viiden viikon kuluttua, jossa katsotaan hoidon vaikutus ja miten jatkossa tulee toimia.

Muista ! Jos olet käynyt vaikka vuosia sitten analyysissä, voit aina tulla ilmaiseen kontrollitarkistukseen!

Tehtävään koulutettu henkilökuntamme analysoi hiustesi ja päänahkasi kunnon MicroCameralla ja neuvoo sinulle henkilökohtaisen hoitomuodon.