Kampaamo – parturi – hiushoitola

Tuotteet

Käytämme korkealuokkaisia tunnettuja tuotesarjoja. Yhteistä kaikille on se, että ne ovat allergiatestattuja. Tuotesarjojen testaukseen ei ole käytetty eläinkokeita. Tuotteilla kyetään hoitamaan ja ennaltaehkäisemään mm. hilsettä ja erilaisia päänahan ongelmia. Useilla tuotteilla on mahdollista myös lievittää psoriasiksen oireita. Myymillemme tuotesarjoille yhteistä on myös erittäin korkea laatu, joka juontaa juurensa parhaista raaka-aineista ja korkealaatuisesta valmistusprosessista.

Ekopharma

Sulfaatittomat shampoot; sokeri- ja kookospohjaiset pesevät ainesosat hoitavat hiuksia ja hiuspohjaa. Valmistetaan 100 % Suomessa, ei haitallisia kemikaaleja elimistöön tai vesistöön.

http://www.ekopharma.fi/

Oway

Oway on hiusten hoitosarja, mikä käyttää öljyjä, kosteuttajia, puhtaita mikronisoituja kasveja, jotka on saatu biodynaamisella viljelyllä Ortofficina-maatilalta. Nämä puhtaat ja vaikuttavat aktiiviset raaka-aineet auttavat puhdistamaan, tasapainottamaan ja vähentämään päänahan punoitusta. Käytämme hoitosarjaa liikkeessämme tehdessämme savihoitoja, riisivahahoitoja sekä rakennehoitoja.

Hårologi

Tuotteet valmistetaan luonnon parhaista raaka-aineista ja ovat pH-tasapainoitettuja. sekä sisältö, että pakkaukset ovat biologisesti hajoavia ja meillä on pullojen täyttöpalvelu. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Hårologi-tuotesarjasta löytyvät shampoot, hoitotuotteet, muotoilutuotteet, ihonhoitotuotteet sekä ravintolisät.

Tuotesarjasta löytyy myös hajustamattomia ja väriaineettomia tuotteita kuten shampoita sekä permanenttiaine.

http://www.harologi.fi

Biosilk

Jo vuosituhansien ajan ovat luonnonsilkin ominaisuuksista kestävyys, loiste ja kiilto olleet tunnettuja ja siksi silkkiä on alettu kutsua ”kuitujen prinsessaksi”. Silkin kaunis ulkonäkö ja sen hieno tuntu ovat hieman harhaanjohtavia, sillä silkki on myös yksi vahvimpia luonnonkuituja. Luonnonsilkki on erittäin kevyt ja sillä on merkittävä kyky sitoa värejä ja estää niiden haalistuminen.

Kaikki BioSilk-tuotteet sisältävät silkkiä ja tuotesarjasta löytyy shampoot, hoitoaineet ja muotoilutuotteet.

http://www.biohair.fi

Vitality’s

Vitality´s on italialainen korkealuokkainen hoitosarja. Tuotteissa on käytetty luonnon puhtaita raaka-aineita, jotka ovat dermatologisesti ja kliinisesti tutkittuja sekä microkamera testattuja. Kehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita eikä eläinkunnasta saatavia aineita.

Erikoishoitotuotteilla pystytään ennaltaehkäisemään ja hoitamaan seuraavia ongelmia: hilsettä, rasvoittuvaa, kuivaa, ärsyyntynyttä ja kutiavaa päänahkaa. Sarjassa on shampoita, hoitotuotteita, erikoisampulleja ja muotoilutuotteita.

http://www.trico.fi

CHI

Kationinen, kosteuttava hoitosarja, jossa tuotteita myös suojaamaan hiusta lämpöä käytettäviltä laitteilta (kiharrin, suoristusrauta, fööni). Sarja sisältää shampoon, hoitotuotteet ja muotoilutuotteet.

http://www.biohair.fi